Tabără: "Plecarea lui Frunzăverde din PDL nu impune un congres extraordinar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale

Deputatul PDL  a declarat, miercuri, la RFI, că a fost surprins de plecarea prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde din partid, dar că, în opinia sa, acest eveniment nu impune organizarea unui congres extraordinar şi susţine că PDL nu se va rupe.

"Mie mi se pare nefundamentată chestiunea legată de plecarea datorită unor conflicte cu conducerea PDL de astăzi, pentru că am avut ocazia să particip la mai multe întâlniri ale Biroului Permanent Naţional, în calitatea mea de ministru, şi sigur că au fost abordări diferite din partea lui Sorin în raport cu ceea ce se făcea în cadrul acestei reforme profunde şi mai ales a unor măsuri de austeritate pe care Guvernul Boc a fost nevoit să le ia. Sigur, ca un administrator la nivel judeţean, dânsul simţea mai bine pulsul primăriilor, aşa cum şi noi, deputaţii, îl simţim, pentru că, în primul rând, primarii şi consiliile locale şi mai ales proiectele din zonele rurale au avut de suferit foarte mult din cauza austerităţii. Părerea mea e că nu este un motiv de bază al plecării sale din PDL", a declarat Tabără.

"Nu cred că plecarea lui Sorin impune un astfel de congres. La această dată, PDL trebuie să pregătească cele două evenimente politice ale anului, respectiv alegerile locale şi cele parlamentare din toamnă, pe de altă parte să-şi asume în totalitate guvernarea, fără niciun fel de reţinere, pentru că măsurile pe care le-am luat eu cred că se impuneau, iar România a fost aşezată pe un făgaş cât de cât normal datorită acestor măsuri", a spus mai Tabără.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite