Bănicioiu a alergat singur şi a câştigat din nou şefia tineretului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineretul Social Democrat şi-a ales astăzi noua conducere, actualul preşedinte, Nicolae Bănicioiu, candidând pentru un nou mandat, de doi ani. De altfel, Bănicioiu a fost singurul înscris în cursă.

UPDATE Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a fost reales pentru încă un mandat de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD. El nu a avut contracandidat, iar votul s-a făcut prin ridicare de mâini.

După alegere, Ponta i-a transmis că lui Bănicioiu să se descurce "cât poate mai bine".

"Nu pot să dau timpul înapoi. Eu ţi-am predat ţie conducerea TSD, nu cred că poţi să mi-o mai dai înapoi şi te rog să te descurci cât poţi mai bine cu acest congres", i-a transmis Ponta lui Bănicioiu.

În cursul dimineţii, înainte de Congresul TSD, la care participă peste 1.000 de delegaţi, a avut loc şedinţa conducerii organizaţiei de Tineret a PSD, în care s-a decis alegerea lui Mihai Sturzu, solistul trupei HI-Q, în funcţia de  purtător de cuvânt al tinerilor social-democraţi.

Tinerii din PSD au şi un nou imn, piesa lui Vali Sterian „Amintire cu haiduci” în varianta BUG Mafia.

La Congresul TSD, organizat la Rin Grand Hotel, patronat de preşedintele PSD Ilfov Robert Negoiţă, mai participă liderul PSD Victor Ponta, preşedintele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, europarlamentarul Rovana Plumb şi senatorul Titus Corlăţean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite