Suspendarea lui Băsescu, “suspendată” din cauza decesului mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social-democraţii au fost nevoiţi să amâne validarea în forul de conducere al partidului a propunerii liderului Victor Ponta de suspendare a lui Traian Băsescu în cazul în care acesta ar promulga Legea pensiilor. Motivul: decesul mamei şefului statului.

Cel care l-a avertizat pe Victor Ponta să nu mai abordeze subiectul legate de suspendare a fost preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. “Pedeliştii se văicăresc pe toate posturile de televiziune că, în ziua în care a murit mama preşedintelui Băsescu, noi votăm suspendarea lui şi să fim atenţi cum formulăm această chestiune, că se vaită Videanu şi Berceanu şi toată gaşca pe toate posturile, ce facem noi, cât de criminali suntem că în ziua în care moare mama unui preşedinte noi votăm suspendarea lui", a atras atenţia Constantinescu.

Un alt lider de filială, Constantin Nicolescu a venit şi el cu aceeaşi propunere. Ponta a preluat sugestiile imediat. “Păi, gata, nu mai discutăm despre suspendare şi îi rog pe toţi colegii noştri care merg la televiziuni să fie reţinuţi cu declaraţiile la adresa lui Băsescu Să ne dovedim noi mai educaţi şi să evităm astăzi o referire critică la adresa preşedintelui”, I-a povăţuit Ponta pe social-democraţi.

Numai că, la începutul şedinţei, liderul PSD îi anunţa pe cei prezenţi că, la final, le va cere să valideze prin vot propunerea de suspendare a lui Băsescu dacă va promulga Legea pensiilor. În materialele proiectate pe ecran, suspendarea şefului statului le-a fost prezentată liderilor PSD drept una dintre priorităţile partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite