Sulfina Barbu cere ca femeile să ocupe unul din trei locuri de pe listele pentru locale ale PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sulfina Barbu, preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal (OFPDL) a cerut azi ca 30% din locurile de pe listele de candidaţi ai partidului pentru alegerile locale din iunie să fie desemnate din rândul femeilor, transmite agenţia Mediafax.

"Este înscris şi în statutul partidului acest procent. (...) Asta e menirea Organizaţiei, să promoveze doamnele şi sper să avem procentul atins", a spus Sulfina Barbu, la începutul şedinţei Colegiului Director al OFPDL.

Ea a mai explicat că este obligaţia fiecărei organizaţii locale a partidului să promoveze femeile pe listele de candidaţi.

La finalul şedinţei de sâmbătă se vor contabiliza femeile democrat-liberale deja desemnate pentru a intra în cursa pentru primării şi consiliile locale şi judeţene.

Astfel, se va şti exact situaţia şi unde anume există deficit improtant de PDL-iste.

Şedinţa Colegiului Director al OFPDL se desfăşoară la Palatul Parlamentului şi participă membre ale Biroului Permanent Naţional al OFPDL şi preşedinţii birourilor permanente judeţene ale organizaţiilor de femei din partid.

Printre altele, azi se va discuta, pe lângă strategia campaniei electorale, şi colaborarea în anul 2012 cu partenerii externi ai organizaţiei - Fundaţia "Konrad Adenauer" şi Organizaţia de Femei a PPE.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite