Sulfina Barbu: USL candidează la Sectorul 4 cu interlopi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu (PDL)
Sulfina Barbu (PDL)

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, le-a trimis, luni, o scrisoare liderilor USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, în care susţine că "USL candidează la Primăria Sectorului 4 cu membri ai grupării interlope Clanul Sportivilor".

"Vă atrag atenţia că USL, într-un dispreţ total faţă de cetăţeni, instituţiile şi legile statului, candidează la alegerile locale pentru Sectorul 4 din Capitală cu reprezentanţi ai clanurilor interlope din Bucureşti", se arată în scrisoarea Sulfinei Barbu.

Barbu a precizat că pe lista de candidaţi ai USL pentru Consiliul Local al Sectorului 4 din Bucureşti figurează pe locul 17 Puiu Florian, membru al grupării interlope cunoscută sub numele de Clanul Sportivilor.

"Presa a semnalat de multe ori activitatea interlopă a celui pe care USL vrea să îl facă consilier local al Sectorului 4. Vă reîmprospătez memoria doar cu câteva dintre acţiunile lui Puiu Florian: şantaj la adresa fotablistului Ianis Zicu, şantaj la adresa primarilor din Snagov şi Jilava. Prezenţa unei persoane cu activităţi ilegale pe lista oficială de candidaţi a USL este un atac fără precedent la stabilitatea instituţiilor statului şi la siguranţa cetăţenilor", adaugă Sulfina Barbu.

Candidatul PDL, Sulfina Barbu, solicită liderilor USL să explice cetăţenilor "care sunt serviciile pe care Clanul Sportivilor le-a făcut USL", astfel încât au considerat că merită drept răsplată să ajungă la conducerea Primăriei Sectorului 4.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite