Sulfina Barbu: PDL şi Ungureanu trebuie să reprezinte dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu (PDL)
Sulfina Barbu (PDL)

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, astăzi,că oferta politică pentru dreapta rămâne un parteneriat între PDL şi Mihai Răzvan Ungureanu, în condiţiile în care "PNL este contopit în PSD", notează Mediafax.

"PDL şi Mihai Răzvan Ungureanu trebuie să vină cu un proiect şi cu o ofertă pentru electoratul de dreapta. Parteneriatul dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi PDL este un parteneriat aşteptat de electoratul de dreapta din România. Şi când spun asta mă bazez pe faptul că PNL este contopit în PSD în momentul de faţă. Nu mai e nimeni de dreapta în acest moment şi oferta politică pentru dreapta rămâne între acest parteneriat dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi PDL", a declarat Sulfina Barbu.

Deputatul PDL a mai spus că Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi premier după alegerile din noiembrie şi apoi candidat la alegerile prezidenţiale.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a susţinut şi el că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier după alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Preşedinţie în 2014.

Preda a mai adăugat că nu l-ar sfătui pe Mihai Răzvan Ungureanu să se înscrie în PDL, în acest moment.

"Nu neapărat. Nu. Sincer, i-aş spune că trebuie să aleagă drumul pe care vrea să meargă. Pentru că există un drum al repetării postului de prim-ministru, poate să-şi propună ca într-o zi să redevină prim-ministru, există şi drumul deschis al unei campanii pentru prezidenţiale, după ce Traian Băsescu îşi încheie mandatul", a spus Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite