Sulfina Barbu: “Este necesară o mişcare de centru-dreapta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele organizaţiei de femei a PDL Sulfina Barbu a declarat, pentru Mediafax, că este necesară o mişcare de centru-dreapta în actuala situaţie politică şi că n-ar exclude din acest proiect organizaţiile neguvernamentale.

"Este necesară o mişcare de centru-dreapta şi cred că realitatea impune coagularea forţelor de centru-dreapta. Cei care simt politicile de centru-dreapta trebuie să înceapă discuţiile, să fie aduşi în această mişcare şi n-aş exclude de aici societatea civilă, organizaţiile neguvernamentale care susţin valorile de centru-dreapta", a precizat Sulfina Barbu.

Referitor la sigla şi culoarea mişcării de centru-dreapta, Sulfina Barbu a arătat că acestea sunt lucruri care se stabilesc cu "partenerii la masa dialogului".

"Cred că aici avem suficiente variante, dar cred că punctul de plecare trebuie să fie de la simbolistica partidelor populare europene", a adăugat Sulfina Barbu.

PDL doreşte crearea Mişcării Populare, de centru-dreapta, pentru a fi o contrapondere la USL, care este de stânga. În acest sens, conducerea partidului a lansat organizaţiilor locale un sondaj privind modul în care ar reacţiona electoratul la schimbarea siglei şi culorii partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite