Sulfina Barbu: “ Scandările din Parlament sunt o dovadă clară a libertăţii de opinie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Fostul ministru al Muncii, Sulfina Barbu
Fostul ministru al Muncii, Sulfina Barbu

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, astăzi, că incidentul prin care mai multe persoane au huiduit de la balcoanele Parlamentului în timpul discursului preşedintelui Traian Băsescu reprezintă o "dovada clară că există libertate de opinie".

"Pe mine nu mă surprinde, este un lucru care se întâmplă fieresc în România, libertatea de opinie este garantată şi faptul că aici, în balcoanele Parlamentului, au putut să-şi spună punctul de vedere cred că este dovada clară că există libertate de opinie pentru toţi cetăţenii din România", a spus Sulfina Barbu.

Discursul de astăzi preşedintelui Traian Băsescu în Parlament a fost întrerupt, de scandările unor persoane aflate în balcoanele plenului, care au strigat: "Demisia!" şi au aruncat hârtii pe care scria "Traian Băsescu, întâiul şi ultimul".

Şeful statului şi-a întrerupt discursul, pentru câteva momente, spunându-le râzând celor din balcoane să aştepte să-şi termine cuvântul.

"Bine, aşteptaţi să îmi termin cuvântul... Domnilor, mergeţi la dânsul şi chemaţi-l", a spus Băsescu, referindu-se la o persoană aflată la balcon care striga "Regele Mihai".

Grupul de protestatari, format din 5-6 persoane, a fost evacuat, după care şeful statului şi-a continuat discursul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite