Succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni: "Un om deschis, un om apreciat pe plan european"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi-ar dori ca succesorul său la Cotroceni să fie fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu
Traian Băsescu şi-ar dori ca succesorul său la Cotroceni să fie fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu

Întrebat pe cine vede pe scaunul de la Cotroceni în cazul în care el va pierde la referendumul de duminică, Traian Băsescu l-a menţionat pe Mihai Răzvan Ungureanu, pe care îl consideră "un om deschis, un om apreciat pe plan european".

"În ceea ce privește cine aș vrea să-mi fie președinte, vă pot spune cu precizie cine n-aș vrea să-mi fie președinte. N-aș vrea să-mi fie Crin Antonescu sau Victor Ponta și nu pentru că-mi sunt adversari politici, dar uitați-vă ce au făcut cu țara asta", a declarat Traian Băsescu pentru Europa FM.

La insistenţele jurnalistului, Băsescu a oferit un posibil succesor al său la scaunul de la Cotroceni. Întrebat ce alte variante mai există dacă îi excludem pe cei doi (n.r. - pe Victor Ponta şi pe Crin Antonescu), preşedintele suspendat a răspuns: "Spre exemplu, Mihai Răzvan Ungureanu, un om deschis, un om apreciat pe plan european".

Crin Antonescu va fi candidatul Uniunii Social Liberale la alegerile prezidenţiale anticipate, în cazul în care preşedintele suspendat Traian Băsescu va fi demis la referendum, a declarat, luni, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

În cazul în care Traian Băsescu nu se va întoarce la Cotroceni, vor fi organizate alegeri prezidenţiale anticipate în maximum 90 de zile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite