Stolojan lasă Cotrocenii pentru revolta anti-Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

succesul demersului, va decide "care va fi calea de urmat". Stolojan luase această decizie încă de duminica trecută, când a fost lansată platforma pentru relansarea PNL. Dezvăluirea a fost

succesul demersului, va decide "care va fi calea de urmat". Stolojan luase această decizie încă de duminica trecută, când a fost lansată platforma pentru relansarea PNL. Dezvăluirea a fost făcută de Valeriu Stoica, la un post de televiziune, unde fostul lider liberal a arătat că anunţul nu a fost făcut public pentru a nu abate atenţia presei de la acţiunea de la Piteşti.
Tăriceanu: "Grupul SS face jocurile altora"
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a comentat, ieri, la postul public de radio, demersul grupului coagulat în jurul lui Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, arătând că acesta se rezumă la câteva critici "penibile" la adresa guvernului şi l-a criticat pe fostul consilier prezidenţial pentru lipsa de iniţiativă. "Să stai pe margine, să mănânci seminţe şi să critici e foarte uşor", a spus Tăriceanu. El a adăugat că "grupul SS" nu va reuşi să rupă PNL, aşa cum şi-a propus, întrucât nu are niciun suport în interiorul partidului. "Pe mine ceea ce mă întristează este că doi oameni de la care foarte multă lume, şi liberalii, şi ceilalţi, aştepta o altă atitudine, pornesc acest demers care nu are menirea decât să slăbească PNL şi să facă jocurile altora", a afirmat primul-ministru. (Bogdan Costache)

Criză
Stolojan a îngropat fuziunea PNL-PD
Theodor Stolojan a provocat o nouă criză în Alianţă. Luni seara, liberalii şi democraţii s-au certat din nou, de această dată din cauza platformei lansate de echipa Stolojan-Stoica. Liderii PNL le-au cerut pediştilor să se delimiteze public de demersul celor doi, însă reprezentanţii PD s-au eschivat de la un răspuns categoric. Potrivit unor surse din Alianţă, Emil Boc a arătat că platforma Stolojan - Stoica este o chestiune internă a PNL, în care PD nu are de ce să se amestece. Boc ar fi reluat teza potrivit căreia pediştii au o problemă cu faptul că unele persoane care au pus bazele A.D.A. se află acum în afara formaţiunii. Iritaţi de atitudinea democraţilor, liberalii au arătat că, în astfel de condiţii, fuziunea cerută săptămâna trecută de Boc şi compania nu mai poate fi pusă în discuţie. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat, după şedinţa CNC, că refuzul democraţilor de a se delimita public de acţiunea grupării Stolojan - Stoica dovedeşte că PD se află în spatele acestei acţiuni şi impune reanalizarea relaţiilor din Alianţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite