Stolojan, atacat cu sms-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

că nu vrea schimbarea lui Tăriceanu din funcţia de premier sau din funcţia politică, dar că vrea să atragă atenţia asupra a "două erori de strategie mari, peste care nu pot trece uşor:

că nu vrea schimbarea lui Tăriceanu din funcţia de premier sau din funcţia politică, dar că vrea să atragă atenţia asupra a "două erori de strategie mari, peste care nu pot trece uşor: respingerea alegerilor anticipate într-un moment în care se puteau face rapid şi respingerea fuziunii cu PD, care este o acţiune firească, logică, atât timp cât PNL vrea să rămână o forţă politică mare şi să-şi ducă mai departe viziunile".
Stolojan a mai criticat şi numirea lui Sebastian Vlădescu la conducerea Ministerului Finanţelor. "Nu am nimic cu el, dar acest ministru nu are nicio legătură cu PNL. Decizia lui Tăriceanu de a aduce un amic de afaceri şi a-l pune ministru arată desconsiderare faţă de partid", a declarat Stolojan.

Consilierul prezidenţial, vulnerabil pe mobil
Fostul lider al PNL, Theodor Stolojan, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă la Arad, că se încearcă o denigrare a sa prin diverse metode, ultima fiind SMS-urile trimise unor lideri locali în care este acuzat de anonimi că ar încerca să revină la putere. El a citit de pe o hârtie două dintre mesajele pe care spune că le-au primit liberali din toată ţara: "Stolojan vrea să devină din nou premier, cu ajutorul PSD, ca în 1991, când Iliescu l-a numit în locul lui Petre Roman" şi "Stolojan vrea să ducă PNL în subordinea lui Traian Băsescu, realizând visul acestuia: un mare partid prezidenţial".
Stolojan spune că nu poate decât să bănuiască cine a pus la cale această acţiune: "Nu pot să cred decât că vin din zona grupului care-l înconjoară pe Tăriceanu".

Bogdan Olteanu l-a acuzat pe Theodor Stolojan că, în baza statutului şi sistemului de organizare a alegerilor interne "pe care chiar el le-a impus", şi-a cooptat propriii apropiaţi, în perioada în care a condus partidul. "Singurii membri din actuala conducere a PNL care nu au avut aceeaşi experienţă politică şi nu au trecut prin luptele cu PSD din anii "90 sunt într-adevăr apropiaţii cuiva, dar nu apropiaţii lui Călin Popescu Tăriceanu, ci ai lui Theodor Stolojan", a spus Olteanu, solicitându-i actualului consilier prezidenţial să manifeste respect faţă de PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite