Stolojan, Stoica şi Turcan îşi aşteaptă rândul la eşafodul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Popescu Tăriceanu, după Delegaţia Permanentă de mazilire a parlamentarilor Mona Muscă şi Ioan Ghişe. Decizia a fost luată, miercuri seara, de conducerea PNL Bucureşti. Şeful acestui

Popescu Tăriceanu, după Delegaţia Permanentă de mazilire a parlamentarilor Mona Muscă şi Ioan Ghişe. Decizia a fost luată, miercuri seara, de conducerea PNL Bucureşti. Şeful acestui organism, viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban, a declarat că avertismentul va fi ultima atenţionare înainte de eliminarea definitivă a celor doi din partid. "În cazul în care continuă această atitudine de atacare sistematică a PNL şi a reprezentanţilor săi, va trebui să luăm decizia care se impune, şi anume să se ducă să atace PNL din exterior", a precizat Orban, citat de Mediafax. Potrivit statutului formaţiunii liberale, decizia de excludere a lui Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica aparţine filialelor sectoarelor 2 şi 5, aceştia fiind simpli membri de partid.
În cazul deputatului Raluca Turcan, singurul for care poate hotărî excluderea ei din partid este Delegaţia Permanentă. Deşi această variantă nu a fost luată încă în discuţie la nivelul conducerii centrale, foarte mulţi lideri şi parlamentari liberali au fost extrem de nemulţumiţi de atacurile pe care aceasta le-a lansat când a demisionat din Biroul Permanent Central al partidului. Atitudinea Ralucăi Turcan va fi analizată în următoarea şedinţă a BPC, care ar putea decide eliminarea ei din partid la prima reuniune a Delegaţiei Permanente.

Stolojan: "Nu mă interesează"
Consilierul prezidenţial Theodor Stolojan a răspuns deciziei PNL Bucureşti printr-un atac la adresa liderului organizaţiei, Ludovic Orban. "Domnul Orban nu reprezintă un reper moral în PNL pentru mine. Nu mă interesează propunerile lui. Dacă membrii PNL din organizaţiile teritoriale ale partidului se vor lăsa manipulaţi de domnul Orban, e treaba lor. Nu mă interesează domnul Orban", a spus Stolojan, citat de Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite