Stolojan: Nu văd de ce ne-am împotrivi unei alianţe cu PSD sau PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan nu exclude o alianţă cu PSD sau PNL după alegerile parlamentare din acest an, cu condiţia să fie stabilite "obiective clare", notează RFI.

"Deci nu cred că în România, în acest stadiu al evoluţiei politice, trebuie să existe vreun partid care spune «dom'le, eu nu pot coopera cu PNL sau nu pot coopera cu PSD, pentru a face o guvernare care să împingă România înainte». Pentru că dacă, o guvernare cu PSD ajunge iarăşi la un blocaj în a schimba Constituţia României, în a face reorganizarea administrativ-teritorială, aşa cum avem acum un blocaj cu UDMR, sigur că o asemenea guvernare n-are viitor", a declarat europarlamentarul PDL.

Theodor Stolojan consideră că România a trecut prin toate experienţele posibile de combinaţii politice.

"Încă o dată spun, am trecut prin toate combinaţiile posibile, nu văd de ce ne-am împotrivi la o alianţă în viitor, însă cu obiective clare şi anume continuarea procesului de reformare, care are mari lacune, că, iată, reforma administrativ-teritorială e blocată, reforma în sănătate e blocată, reforma Constituţiei este blocată", a subliniat Stolojan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite