Stoica acuză "gruparea Tăriceanu-Patriciu-Olteanu" de trădare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în ce mai mult această caracterizare, a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica."Dezvăluirile făcute în ultimul timp în presă îndreptăţesc din ce în ce mai mult

în ce mai mult această caracterizare, a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica.
"Dezvăluirile făcute în ultimul timp în presă îndreptăţesc din ce în ce mai mult concluzia potrivit căreia gruparea Patriciu-Tăriceanu-Olteanu este o adevărată coloană a cincea a PSD şi PRM, care acţionează pentru discreditarea PNL", a spus Stoica, comentând informaţiile despre sponsorizările oferite PSD de către două firme ale lui Dinu Patriciu.
În replică, Patriciu a declarat postului de televiziune Antena 3 că, după opinia sa, cea mai bună soluţie politică în ultimul an şi jumătate este o alianţă PNL-PSD. Patriciu a susţinut că mediul politic românesc ar trebui să fie unul consensual, de negociere, nu unul conflictual. Omul de afaceri a precizat că deciziile sponsorizării au fost luate de managerii Rompetrol, care nu sunt selecţionaţi pe criterii politice.
Motivul hotărârii din 2004: Patriciu a considerat că e mai profitabil să sprijine un primar "inteligent" în favoarea unuia care nu făcuse nimic. El făcea referire la primarul de atunci al Capitalei, Traian Băsescu. Presa a relatat că, în 2004, Dinu Patriciu a fost al doilea sponsor al PSD, donând aproape două miliarde de lei. În 2001, Valeriu Stoica, în calitate de preşedinte al PNL, a susţinut un protocol de neagresiune cu PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite