Stenograme Parlament: Năstase, împotriva filmărilor în catacombele Camerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase şi-a exprimat opoziţia faţă de contractul prin care tunelurile Palatului Parlamentului vor fi utilizate la turnarea filmului "Seven".

"Să fim atenţi în legătură cu conţinutul acestor filme. De-a lungul anilor, clădirea aceasta a fost implicată mai curând în filmări cu tot felul de catastrofe, clădiri bombardate, ruine de după al treilea război mondial. Mi-e teamă că filmarea aceasta în catacombe, că în subsol nu văd ce altceva ar dori să filmeze, poate să fie asociată cu o anumită imagine care nu ştiu dacă ne interesează şi dacă avem interesul ca în PR-ul nostru să introducem astfel de lucruri, indiferent de sumele de bani. Deci, eu cred că trebuie să vedem exact despre ce este vorba - ce fel de proiect este.", a îndemnat Adrian Năstase la şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.
Roberta Anastase s-a arătat sensibilă la solicitarea colegului din PSD. Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a fost mandatat de către Biroul Permanent să stabilească detaliile legate de contractul prin care tunelurile Palatului Parlamentului vor fi utilizate la turnarea filmului "Seven". Biroul Permanent şi-a dat acordul de principiu, dar l-a împuternicit pe Barbu să negocieze detaliile contractului. "Domnul secretar general a fost mandatat să discute şi să negocieze aspectele financiare legate de acest contract precum şi prezentarea la viitoarea şedinţă a Biroului a detaliilor, adică în ce fel vor fi folosite spaţiile din Palatul Parlamentului şi care va fi zona unde se va filma efectiv, undeva în tuneluri", a declarat secretarul Camerei, Dumitru Pardău.
"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite