Pirpiliu: Voi candida în Colegiul 13 pentru un loc de deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al partidului Forţa Civică, deputatul Ştefan Pirpiliu, a anunţat, astăzi, că va candida la alegerile parlamentare în Colegiul 13 pentru un loc de deputat.

Fost membru PDL, Pirpiliu a precizat că nu a plecat din formaţiunea democrat-liberală pentru că nu era candidat, ci a optat pentru un partid nou, adică pentru "ceva nou în care toţi tinerii se pot implica".

"Voi candida în Colegiul 13. Opţiunea este a mea şi a colegilor mei", a adăugat Pirpiliu.

Întrebat în legătură cu afirmaţia prim-vicepreşedintelui PDL Cristian Preda că Ştefan Pirpiliu şi alţi parlamentari care pleacă de la PDL la alte formaţiuni din alianţa centru-dreapta, nu se vor regăsi pe listele parlamentare, el a răspuns: "Eu nu am spus că un coleg din PDL care nu ştiu ce a făcut în ultimii patru ani de zile nu poate candida. Mă aşteptam totuşi ca strigătul de luptă a domnului Preda să conţină ce trebuie să facem noi să atragem oameni, nu să-i îndepărtăm, dacă vrem o construcţie solidă de dreapta ca alternativă al USL. Trebuie să facem construiri, nu dărâmări".

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a declarat, săptămâna trecută, referitor la plecarea din PDL a unor parlamentari ca Ştefan Pirpiliu, pentru a se înscrie în partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, că nimeni care pleacă din PDL pentru a reveni în alianţă nu va putea să candideze la alegerile parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite