Stănişoară: USL se afundă în sondaje, prăpastia e aproape pentru "alianţa de ciolan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedinte PDL
Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedinte PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a declarat, vineri, că prin guvernarea "catastrofală" şi prin "pseudo-politicienii săi", USL "se afundă singură în sondaje", susţinând că nici consultanţii Uniunii nu mai pot ascunde că "prăpastia este aproape pentru alianţa de ciolan".

"Tabloul care se vede din afara țării este realist și trage un semnal de alarmă privind imaginea și reputația proastă pe care actuala Putere și le-a atras în ultimele cinci luni", a precizat Mihai Sănişoară într-o declaraţie de presă remisă NewsIn.

Prim vicepreşedintele PDL a menţionat că faptul că ,,prin guvernarea sa catastrofală și prin pseudo-politicienii săi, USL se afundă singură în sondaje și, din păcate, odată cu alianța asta șubredă, România este împinsă tot mai mult la marginea Europei".

,,Acesta a fost mesajul, printre rânduri, pe care până și agenția de presă Reuters l-a transmis liderilor USL, care nu par deloc îngrijorați de haosul economic, financiar și politic în care au adus țara în doar cinci luni", a completat democrat-liberalul.

Mihai Stănişoară spune că reprezentanţii PSD şi cei ai PNL trebuie să vină cu soluţii la problemele societăţii, dar că "sunt prea aroganţi".

,,Din păcare, aroganța domnilor de la PSD și PNL este mult prea mare pentru a recunoaște că a conduce o țară presupune a veni cu soluții la problemele acute ale societății", a opinat senatorul PDL.

,,Românii s-au săturat de circ la televizor, de uși trântite în ședințe de interes național sau de miniștri-anonimi care stau închiși în birou să nu dea socoteală pentru lipsa lor de activitate", a adăugat el.

Liderul democrat-liberal a susţinut că nici consultanţii USL nu mai pot ascunde faptul că situaţia ,,nu e deloc roz" şi că ,,prăpastia" este aproape pentru ,,alianţa de ciolan".

,,Asta se vede chiar și în sondajele realizate de consultanții USL care nu mai pot ascunde că situația nu e deloc roz și că prăpastia e aproape pentru alianța de ciolan. Ca lider, să pierzi 10 procente în două luni, este semn că dăunezi țării, că populația nu mai are încredere în tine că ești capabil să faci ceva bun pentru ea", opinat Stănişoară.

Senatorul PDL s-a arătat convins că decembrie va aduce ,,duşul rece" pentru politicienii USL.

,,Am convingerea că decembrie va aduce dușul rece pentru politicienii USL. La cum arată sondajele în prezent și cum evoluează lucrurile, peste două luni o să îi mai voteze doar familiile, sponsorii și alegătorii plimbați cu autocarele pe la urne", a conchis Mihai Stănişoară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite