Șova: Traian Băsescu va pleca, l-am demis; am numărat până acum peste 9,2 milioane de voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şova
Dan Şova

Senatorul PSD Dan Șova a anunțat, duminică seară, după încheierea timpului alocat pentru vot, că președintele suspendat Traian Băsescu a fost demis și a punctat că au fost numărate peste 9,2 milioane de voturi, până în momentul de față.

"Vreau să vă informez că am numărat până acum peste 9.200.000 de voturi, am depășit pragul de 50 la sută, continuăm numărătoarea în orele următoare. A doua concluzie este că aproximativ 87 la sută dintre cei care au venit la vot au votat împotriva lui Traian Băsescu, prezența la vot a fost impresionantă și le mulţumim încă o dată românilor pentru efortul pe care l-au făcut, pe caniculă, cu listele vechi, cu un număr de români care nu există demult, cu dublu boicot, atât al găștii lui Băsescu, cât și boicotul maghiar. Reamintesc că Băsescu, în 2007, a luat 75 la sută, astăzi a luat doar 16 la sută sau mai puțin , probabil. La alegerile din 2009, Băsescu a luat 5 milioane de voturi, astăzi a luat mai puțin de un milion de voturi. Concluzia, în afară de faptul că referendumul va fi valid cu peste 52 la sută, în mod evident Traian Băsescu va pleca, l-am demis și totul este ok de acum încolo", a declarat Șova.

Vicepreședintele PNL Relu Fenechiu consideră că scorul final la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu va fi de aproximativ 52 la sută.

"La ora 21 aproximativ 45 la sută din români votaseră, din numărătoarea noastră de la 22, dar nu avem de la absolut toate secțiile, credem că scorul final va fi de aproximativ 52 la sută. Toate acestea sunt doar evaluări, vom afla în această noapte scorul real. Scorul final va fi cel de la ora 23.00 și cred că în câteva ore vom fi în măsură să văspunem exact scorul cu care Traian Băsescu a fost demis", a adăugat Fenechiu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite