Sorin Oprescu: PDL nu a respectat legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada lui Oprescu rămâne „suspendată”
Autostrada lui Oprescu rămâne „suspendată”

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că afişele şi bannerele montate de reprezentanţii Puterii vor fi date jos, întrucât nu respectă legislaţia.

„O să le dau jos pentru că nu respectă regulile date de Ministerul Dezvoltării în urmă cu un an. O să le curăţ pentru că sectoarele nu au nicio calitate să dea aprobări pentru aşa ceva. Şi aşa urmează luna curăţeniei, dracii îi mănâncă", a spus Sorin Oprescu.

Ca urmare a acestei decizii, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a iniţiat ,vineri, un protest în faţa Primăriei Capitalei. La protestul de vineri după-amiază au participat câteva zeci de reprezentanţi care şi-au exprimat dezaprobarea împotriva deciziei de înlăturare a bannerelor şi afişelor care îi înfăţişau pe parlamentarii „chiulangii".

"Prin această hotărâre, Sorin Oprescu îi apără pe chiulangii şi se plasează în postura de simplu subaltern ascultător al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, liderii USL. Nu numai că Primarul General în funcţie dovedeşte încă o dată că nu este independent aşa cum pretinde, dar se arată dispus să facă munca murdară a USL în campaniile electorale care urmează", se arată într-un comunicat remis de PDL Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, PDL Bucureşti consideră că decizia lui Sorin Oprescu este şi rezultatul unei vinovăţii personale, întrucât „şi el este unul dintre leneşii care nu vin la serviciu, dar îşi încasează nestingherit leafa".

"Şi aşa urmează luna curăţeniei, dracii îi mănâncă.''
Sorin Oprescu primarul general al Capitalei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite