Sorin Oprescu: ”La vârsta mea nu mai am decât onorabilitatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul General al  Capitalei, Sorin Oprescu a declarat într-un interviu la postul de știri România TV că nu s-a schimbat în anii cât a fost primar al Bucureștiului. Oprescu spune că a rămas același independent  din 2008 și că se bazează pe inteligența alegătorilor la alegerile din iunie.

"Sunt un muschetar mai bătrân,  mai hârşâit așa și cred eu din cauza vârstei, cu mai multe lucruri la activ, văzute de-a lungul anilor şi poate că voi avea şi eu momentul de a-mi spune o părere. Am rămas acelaşi independent pe care îl știți din 2008, nu am stăpân și vreau sa vă spun că asta e o senzație formidabilă . Pentru mine, binele general nu are decât un sens. La vârsta mea nu mai am decât onorabilitatea", a precizat Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei este încrezător în electorat. Se bazează pe inteligența alegătorilor la alegerle din iunie, care din punctul lui de vedere nu mai pot fi cumpărați.

"Mă bazez că orice insultă adusă electoratului de inteligenţă, se plăteşte şi eu mă bazez pe chestiile astea. Probabil că unii or să încerce cu bani, cu astea, că există şi caractere slabe. Cât de mult ar fura, era o vorbă, valabilă, nu pot ei fura, cât pot aceştia vota", a spus primarul Capitalei.

Oprescu recunoaște că Bucureștiul nu arată foarte bine și că el ar fi putut face mai mult pentru cetățenii Capitalei, care conform unui sondaj CCSB, la capitolul încredere în personalitățile publice au votat 48% în favoarea lui Oprescu.

"Nici mie nu-mi place cum arată Bucureştiul. Am spus-o și-o s-o spun: puteam să fac mai multe, puteam să termin într-un timp mai scurt. Acum mă înţelegeţi de ce am tras cu dinţii să nu-i dezamăgesc pe oamenii aceştia. Pentru că atunci când am zis că voi face, asta am făcut. Eu întâi am făcut şi după aceea le-am raportat", a declarat Oprescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite