Sorin Frunzăverde: ”Demersul meu politic va descătuşa şi alte energii din PDL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale

Noul vicepreşedinte al PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat, sâmbătă seara, la postul B1 TV, că nu a plecat din PDL pentru a destructura partidul, însă, erau de aşteptat şi alte plecări.

"Nu am plecat pentru a destructura partidul, ci pentru că nu mai puteam coabita. Plecarea mea a fost rezultatul unei întregi perioade în care nu ne-am mai suprapus în idei. Practic, demersul meu politic va descătuşa şi alte energii din PDL. Este urmarea unei guvernări şi unor decizii luate în partid în mod defectuos", a declarat Sorin Frunzăverde.

De asemenea, Frunzăverde a precizat că formarea şi consolidarea dreptei în România nu se poate face decât în PNL, având în vedere că Partidul Democrat Liberal este un partid care nu şi-a mai aparţinut.

"Deciziile nu erau luate în Biroul Permanent Naţional, aşa cum ar fi fost normal. Din nefericire, lucrurile se tranşau în spatele uşilor închise, de către un grup restrâns", a menționat Sorin Frunzăverde.

Sorin Frunzăverde a fost ales, sâmbătă, la Congresul PNL, în funcţia de vicepreşedinte al PNL, cu o largă majoritate de voturi, fiind înregistrate şi patru voturi "împotrivă", precum şi nouă abţineri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite