Sorin Ovidiu Vîntu: „În România sunt interceptate 635.000 de telefoane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a precizat marţi, la ieşirea din sala de judecată, că va lupta împotriva interceptării convorbirilor telefonice şi că se simte ca pe vremea lui Ceauşescu.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost prezent la Tribunalul Bucureşti pentru un nou termen al procesului în care el şi alţi doi complici ai săi sunt acuzaţi de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul prăbuşirii FNI. El a ajuns la Tribunal în scaun cu rotile şi a precizat câte telefoane sunt interceptate în România.

„635.000 de telefoane interceptate în România de către serviciile de informaţii româneşti, 23.000 de locaţii care sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri şi oameni politici, acesta este regimul împotriva căruia lupt. Nu sunt de acord să vorbesc în şoaptă ca pe timpul lui Ceauşescu. Nu sunt de acord să vorbesc cu doamna mea la ureche, aşa cum probabil dumneavoastră şi mulţi dintre dumneavoastră o faceţi. Am redevenit ţara discuţiilor în şoaptă şi voi continua să lupt împotriva unui astfel de regim indiferent de consecinţe", a spus Vîntu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite