Sorin Oprescu nu renunţă la candidatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul lui Sorin Oprescu privind posibila candidatură la preşedinţia PSD a agitat apele în organizaţia Bucureşti. Surse din interiorul partidului spun că Mircea Geoană i-ar fi promis lui

Anunţul lui Sorin Oprescu privind posibila candidatură la preşedinţia PSD a agitat apele în organizaţia Bucureşti. Surse din interiorul partidului spun că Mircea Geoană i-ar fi promis lui Marian Vanghelie conducerea organizaţiei dacă reuşeşte să-l convingă pe Sorin Oprescu să nu candideze, ci să accepte o funcţie de vicepreşedinte la centru. Vanghelie a trecut la fapte şi a încercat să obţină retragerea sprijinului politic pentru Oprescu. Sursele citate afirmă că lui Oprescu i se reproşează că a încercat să-şi impună anumiţi oameni în organizaţiile de sector cu intenţia clară de a-i propulsa pe diferite funcţii.
Oprescu vrea o funcţie pentru Ion Iliescu
Pe de altă parte, Oprescu nu are nici cea mai mică intenţie de a renunţa la candidatură, mai ales că are susţinerea lui Ion Iliescu. Totul este doar o chestiune de timp, preşedintele social-democraţilor bucureşteni aşteptând doar momentul propice când va face anunţul oficial.. "Este nevoie de domnul Ion Iliescu, chiar dacă dânsul spune clar că nu mai doreşte funcţii executive. Continuu să cred că una dintre cele mai mari greşeli, îndepărtarea lui Ion Iliescu, a produs o stare de confuzie şi nesiguranţă", a spus Sorin Oprescu.
Mircea Geoană pleacă prin ţară cu senatorii PSD
În timp ce organizaţia PSD Bucureşti este în plină fierbere, preşedintele partidului, Mircea Geoană, pleacă în teritoriu în obişnuitele sale vizite în organizaţii. De această dată însă, nu a plecat singur, ci cu toţi senatorii PSD. Grupul parlamentar al senatorilor PSD îl va însoţi pe Mircea Geoană în periplul său prin Moldova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite