Site-ul de campanie – reloaded

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personajul colectiv al celor 322 de parlamentari este asemuit cu un grup de purceluşi care circulă cu trenul personal Preşedintele suspendat şi-a relansat site-ul www. basescu.ro, pe care

Personajul colectiv al celor 322 de parlamentari este asemuit cu un grup de purceluşi care circulă cu trenul personal

Preşedintele suspendat şi-a relansat site-ul www. basescu.ro, pe care le promite celor care îl susţin că va lupta pentru "dezmembrarea oligarhiilor" şi pentru parlament unicameral. Până acum două zile, site-ul, administrat de firma GMP condusă de Felix Tătaru, era un simplu forum de dezbateri.

Acum, el găzduieşte mai multe rubrici, printre care o explicaţie a motivului pentru care Băsescu a renunţat să mai demisioneze şi o comparaţie între presa internă şi cea internaţională. "Eroul neamului trebuia să apară în faţa poporului cu demisia în dinţi şi cu paloşul în mâini", este citat un articol din "Adevărul". "Frankfurter Allgemeine Zeitung" scrie însă că Băsescu a fost suspendat pentru realizările, nu pentru slăbiciunile sale.

"Arată-le că ai puterea", este lozinca de pe prima pagină, alături de care este postată fotografia lui Băsescu, gânditor şi sprijinindu-şi capul cu mâna stângă, pe care se vede verigheta. "Recenta schimbare a regulilor în timpul jocului arată că majoritatea parlamentară coalizată împotriva mea nu va ezita să suspende însuşi sistemul democratic", avertizează, în mesajul de pe site, preşedintele suspendat.

Afişele de film, arme electorale

Pe site sunt postate mai multe afişe de film, în care imaginea personajului principal este înlocuită cu cea a actorilor politici români. Imaginea lui Ion Iliescu este mutată pe cea a afişului filmului "Dejà Vu", având supratitlul "Bunicuţa is back" şi subtitlul "For Mother Russia". Băsescu este transformat în personajul principal, ţinând sabia în mâini, din "Stăpânul inelelor" sau din "Matrix", unde opreşte cu mâna gloanţele adversarilor.

"322 de gloanţe, un fleac", scrie pe acest afiş. Personajul colectiv al celor 322 de parlamentari apare şi el sub forma unor purceluşi, care stau la fereastra unui vagon. "E timpul să-i trimitem acasă", scrie pe vagonul cu purceluşi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite