Silviu Prigoană: Isus era tâmplar, nu era mare şmecher

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat sâmbătă seara că "Isus era tâmplar, nu era mare şmecher", în contextul unei discuţii despre profilul educaţional al unei persoane care  vrea să reprezinte sau să conducă o comunitate.

Afirmaţia a fost făcută la România TV după ce vrăjitoarea Sultana, care a anunţat recent că vrea să intre în politică şi la guvernare, a recunoscut că a absolvit doar şcoala generală.

Progoană a afirmat că în istorie există numeroase exemple de persoane care, deşi nu au avut studii înalte, au ajuns mari lideri.

Afirmaţiile lui Prigoană vin după ce joi seara a declarat că singura variantă în care ar mai candida din partea democrat-liberalilor pentru Primăria Capitalei este dacă vor fi daţi afară din partid Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu.

„Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul.

Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a explicat Silviu Prigoană.

Citeşte şi:

Silviu Prigoană se distanţează de PDL. Supărare sau strategie politică?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite