Prigoană promite că va tria cerşetorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Candidatul PDL la Primăria Generală, Silviu Prigoană, a declarat,astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la locuinţa personală, că va pune accent pe reabilitarea monumentelor istorice, pe strângerea şi trierea cerşetorilor în centre sociale şi pe amendarea celor care dirijează parcările bucureştene.

Totodată, candidatul PDL a deplâns aspectul actual al municipiului Bucureşti, în special lipsa de interes a autorităţilor pentru monumentele istorice.

"În Bucureşti, de-a lungul timpului, au fost degradate sau demolate 4.000 de case, începând cu timpul războiului (bombardamente), buldozerele comunismului şi, ulterior, dezvoltatorii imobiliari care n-au precupeţit niciun efort să demoleze orice clădire, indiferent de valoarea ei de patrimoniu şi vreau să-ncep prin a vă spune că a fi adevărat patriot înseamnă a-ţi conserva patrimoniul. Asta înseamnă să fii un adevărat patriot în ziua de azi, şi acest lucru l-a spus ministrul Culturii, Theodor Paleologu, colegul meu, candidatul Sectorului 1", a spus Prigoană.

Silviu Prigoană a dat ca exemplu demolarea vechiului hotel din zona Halei Matache şi a casei unde a locuit poetul Mihai Eminescu, imobile care ar fi putut fi restaurate şi consolidate.

El a mai susţinut că va reducere cu 50% costurile populaţiei cu întreţinerea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite