Show în Comisia juridică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul justiţiei, Monica Macovei, a intrat din nou în conflict deschis cu membrii Comisiei juridice a Camerei, după ce le-a reproşat unora dintre ei că au făcut gălăgie în timp ce ea

Ministrul justiţiei, Monica Macovei, a intrat din nou în conflict deschis cu membrii Comisiei juridice a Camerei, după ce le-a reproşat unora dintre ei că au făcut gălăgie în timp ce ea prezenta proiectul de lege privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate. Macovei a fost taxată imediat de parlamentarii PSD, dar şi de preşedintele comisiei, conservatorul Sergiu Andon.
Nici nu-şi începuse bine expozeul, că Macovei s-a oprit şi le-a cerut deputaţilor care sporovăiau neinteresaţi de spusele ei să o respecte şi să o asculte cu atenţie. Primul care i-a replicat ministrului a fost social-democratul George Băeşu, care i-a reproşat, printre altele, că, atunci când trebuia să înceapă şedinţa comisiei, Macovei vorbea cu consilierii săi într-un colţ al sălii, iar deputaţii au aşteptat, răbdători, să termine. "Respectaţi-ne, ca să vă putem respecta, doamna ministru", a spus deputatul PSD. Ceilalţi social-democraţi au intrat imediat în joc şi au atacat-o pe Macovei pe marginea legii de înfiinţare a ANI, despre care au spus că este făcută "pe picior" pentru a fi folosită ca instrument politic în lupta cu adversarii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite