Voinescu: Borbely a reacţionat aproape de standardele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu, a declarat, astăzi, că Laszlo Borbely, prin decizia de a demisiona, a "reacţionat cu maturitate şi foarte aproape de standardele politice europene" .

"Sincer, mi se pare că domnul Borbely însuşi a reacţionat cu maturitate şi foarte aproape de standardele politice europene în acest moment la situaţia foarte neplăcută prin care domnia sa trece", a declarat Voinescu.

Sever Voinescu a mai adăugat că justiţia îşi face treaba iar coaliţia de guvernare merge înainte.

"Coaliţia nu este în niciun caz nici măcar ameninţată de ceea ce s-a întâmplat, deşi ştiu că asta este o veste proastă pentru mulţi, dar asta e!", a spus Sever Voinescu într-o conferinţă de presă.

Voinescu a mai precizat , că unul din punctele centrale de acţiune politică în coaliţie a fost "tocmai asigurarea unei depline independenţe şi transparenţe a actului de justiţie".

Acesta a precizat că portofoliul Ministerului Mediului revine UDMR.

Laszlo Borbely a demisionat, astăzi, din funcţia de ministru al Mediului, la finalul unei discuţii de aproximativ două ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, în urma acuzaţiilor de trafic de influență și fals în declarații în formă continuă, aduse de DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite