EXCLUSIV Sever Voinescu despre remanierea guvernului: "Avem nevoie de oameni noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat liberalii au ales în majoritate remanierea guvernului, după întâlniea cu premierul Emil Boc şi miniştrii. Discuţiile se vor relua în şedinţa Colegiului Director de astăzi, de la ora 16.00. Doar 12 democrat liberali s-au abţinut, în timp ce, din grupul celor care au votat pentru demiterea Cabinetului Boc face parte şi Sever Voinescu.

Dintre parlamentarii care s-au pronunţat pentru remanierea Cabinetului Boc face parte şi Sever Voinescu, alături de Elena Udrea, Cătălin Croitoru, Sulfina Barbu şi Raluca Turcan.

Sever Voinescu a declarat pentru Adevărul că nu se aşteaptă la o reacţie negativă din partea lui Emil Boc sau a colegilor săi după votul de aseară, prin care şi-a exprimat dorinţa de a avea un program proaspăt cu oameni noi.

"Nu mă aştept la nicio reacţie negativă a premierului Boc şi a colegilor mei după votul de aseară. Eu am avut un punct de vedere foarte clar, bazat pe faptul că avem nevoie de oameni noi şi un program proaspăt", a declarat Voinescu pentru Adevărul.

Grupurile parlamentare PDL din Camera Deputaţilor şi Senat s-au reunit la ora 19.00, premierul Emil Boc prezentând parlamentarilor democraţi liberali o analiză a situaţiei economice a ţării. După această prezentare, parlamentarii au luat cuvântul pentru a-şi spune punctul de vedere.

Deputatul PDL Sever Voinescu a cerut, miercuri seară, la întâlnirea grupurilor parlamentare cu premierul Emil Boc, demisia Guvernului, pledând pentru un Executiv nou.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite