Şerban Mihăilescu (UNPR) va candida din partea USL în judeţul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Mihăilescu
Şerban Mihăilescu

Vicepreşedintele UNPR Şerban Mihăilescu va candida pentru un mandat de senator din partea USL în judeţul Botoşani, judeţ în care acesta a fost ales deputat din partea PDSR în legislatura 1996-2000.

USL Botoşani a definitivat lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru cele şase colegii de deputaţi şi trei colegii de senatori ale judeţului Botoşani, urmând ca PSD şi PNL să aibă patru candidaţi, iar UNPR un candidat, notează Mediafax.

Potrivit surselor citate, PNL Botoşani a decis să participe în alegeri cu doi cunoscuţi oameni de afaceri locali, Viorel Grigoraş pentru un mandat de senator în colegiul Botoşani şi Costel Şoptică pentru un mandat de deputat în colegiul Darabani.

În colegiul de Senat care include zona Darabani-Săveni va candida din partea USL vicepreşedintele UNPR Şerban Mihăilescu.

Mihăilescu a mai fost parlamentar al judeţului Botoşani în legislatura 1996-2000, când a fost ales pe lista PDSR. El a fost deputat de Prahova în perioada 2000-2004, în 2004-2008 a fost senator PSD în judeţul Teleorman, iar în legislatura 2008-2012 a fost senator ales în colegiul uninominal nr.1 din judeţul Teleorman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite