Senatorul liberal Mihail Antonie trece la PD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima sa conferinţa de presă ca şef al filialei Mureş a PD, primarul Târgu Mureşului, Dorin Florea, a dat ca fiind certă intrarea senatorului Mihail Antonie, recent demisionat din PNL, în

În prima sa conferinţa de presă ca şef al filialei Mureş a PD, primarul Târgu Mureşului, Dorin Florea, a dat ca fiind certă intrarea senatorului Mihail Antonie, recent demisionat din PNL, în rândurile acestui partid.
"Am avut zilele trecute o discuţie, şi deocamdată domnul senator Antonie s-a angajat să susţină în Parlament programele ce privesc judeţul şi municipiul nostru. Pe termen scurt nu, însă venirea sa la PD este sigură", a declarat Dorin Florea.
La rândul său, Mihail Antonie a precizat că este senator ales pe listele comune PNL-PD, drept care se consideră şi senator democrat. "Mă simt bine alături de colegii din PD, orientarea lor populară este şi a mea. Ca independent, votez alături de Alianţă, iar intrarea mea în PD este o chestiune de timp", a confirmat Mihail Antonie. Protocolul Alianţei interzice însă migrarea politicienilor de la un partid la altul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite