Senatorul-culturist Marius Marinescu i-a arătat muşchii lui Bogdan Olteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a plecat, se pare, de la o remarcă nu tocmai civilizată a ministrului, făcută la adresa senatorului. Astfel, Marinescu a aflat de la un angajat al Senatului că Olteanu l-ar fi făcut "bou".

a plecat, se pare, de la o remarcă nu tocmai civilizată a ministrului, făcută la adresa senatorului. Astfel, Marinescu a aflat de la un angajat al Senatului că Olteanu l-ar fi făcut "bou". Ministrul liberal şi-ar fi manifestat astfel nemulţumirea faţă de atitudinea senatorului PD la ordonanţa privind privatizarea Loteriei Române, unde Marinescu a avut un punct de vedere diferit de cel al guvernului. Remarca liberalului l-a inflamat pe Marinescu, care a profitat de prezenţa ministrului în holul Senatului şi l-a abordat cu agresivitate. "ştiu ce ai spus. Ia mai spune o dată!", a strigat Marinescu la Olteanu, pe care l-a înşfăcat de braţ. "Da, mai spun. Vorbeşti cât se poate de tare ca să te audă ziariştii şi să vadă cât eşti tu de patriot", i-a replicat şi Olteanu. "Eu susţin guvernul, dar nu susţin ilegalităţile", a venit şi replica lui Marinescu. Olteanu a răspuns scurt: "Vezi că tocmai nu susţii o lege a guvernului. Te rog frumos. Gata, nu te mai face de râs". Olteanu susţine însă că nu i-a adresat apelative jignitoare senatorului PD, mărturisind însă cu sinceritate că a avut un moment de teamă. "Credeam că o să mă ia, la un moment dat, la bătaie", recunoaşte liberalul, ţinând cont şi de faptul că Marinescu a făcut culturism. Atitudinea agresivă a lui Marinescu a fost însă privită cu umor de colegul lui de partid Radu Berceanu. "Cred că, din păcate, şi-a pierdut cumpătul puţin. Nu a înţeles că politica este un sport de echipă, şi nu individual. El este un atacant, în general", spune Berceanu. Cu Bogdan Olteanu, Marinescu "se poate lăuda" că s-a luat de trei miniştri într-o singură săptămână. Marţi a avut ceva de împărţit cu Sebastian Vlădescu, miercuri a fost rândul lui George Copos, iar joi, Bogdan Olteanu. Ordonanţa generatoare de conflict a fost retrimisă la Comisia de buget-finanţe.
Senatorul Marius Marinescu a devenit celebru prin 2003 când, după ce s-a certat cu Traian Băsescu, a plecat din PD luând cu el WC-ul şi bideul pe care le instalase în sediul din Aleea Modrogan 1. Ulterior, Marinescu s-a împăcat cu Băsescu şi a revenit în PD împreună cu cele două obiecte sanitare. Surse din PD susţin că, tot prin 2003, într-o şedinţă a conducerii partidului, acesta a ameninţat un coleg că-l "lipeşte de perete, ca pe o muscă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite