Senatorul PDL Gheorghe David şi-a anunţat trecerea la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PDL Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorial al democrat-liberalilor şi că va activa în continuare în grupul PSD, informează Mediafax.

Surse democrat-liberale au declarat, luni, că senatorul PDL se va înscrie în PSD.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a spus că se aşteaptă ca Gheorghe David să facă anunțul în plenul Parlamentului de astăzi.

„Mă aştept ca în plenul de astăzi (luni- n.r.) domnul Gheorghe David să anunţe că trece la noi. Mai întâi se anunţă în plenul Parlamentului orice astfel de transfer. În momentul în care face anunţul, devine oficial", a declarat Ilie Sârbu.

Senatorul PDL Gheorghe David s-a aflat, în urmă cu o săptămână, la sediul PNL, în timp ce avea loc şedinţa conducerii liberalilor, acesta spunându-le ziariştilor că a venit să salute pe cineva.

Chestionat dacă se află totuşi în negocieri pentru a trece în rândul liberalilor, Gheorghe David a răspuns atunci:

„Nu sunt în negocieri cu nimeni, am oferte. Am trecut pe la sediul PNL, dar nu am nicio treabă, nu am fost la şedinţe".

Senatorul mai spunea că, „deocamdată", rămâne în PDL.
Senatorul PDL Gheorghe David este secretar al Senatului. Gheorghe David ar deveni al doilea parlamentar de Timiş care trece de la PDL la PSD, după ce Gheorghe Ciobanu a făcut acelaşi lucru în luna aprilie 2012.

Un alt parlamentar PDL de Timiş, Marius Cristinel Dugulescu, şi-a anunţat, tot în luna aprilie, trecerea de la PDL la PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite