Senatorul Marius Necula este audiat în dosarul Boldea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Toader, Marius Necula şi Mihai Boldea
Mircea Toader, Marius Necula şi Mihai Boldea

Senatorul PDL Marius Necula este audiat astăzi de procurorii DIICOT în dosarul lui Mihail Boldea, în urma acuzațiilor aduse de acesta în procesul intentat deputatului interlop pentru fals, uz de fals și constituirea unui grup infracțional organizat.

UPDATE 11.10 Senatorul a susținut că a decis să se pună la disponziția procurorilor în urma învinuirilor aduse acestuia de Mihail Bolda.

„În urma declarațiilor aberante făcute de către inculpatul Mihail Boldea am vrut să clarific situația. Am declarat procurorului de caz că nu cunosc nimic în legătură cu acest subiect și că nu am nicio legătură cu faptele săvârșite de Mihail Boldesa. El trebuie să răspundă pentru ce a făcut“, a declarat Necula la ieșirea de la sediul DIICOT.

UPDATE 11.00 Marius Necula a ajuns, vineri, la ora 10.00, la sediul DIICOT, declarând procurorilor că nu are nicio legătură cu cazul Boldea, notează Mediafax.

Senatorul Marius Necula a fost citat pentru a da explicații în legătură cu afirmațiile deputatului Mihail Boldea, potrivit cărora i-ar fi dat 15.000 de euro senatorului pentru anumite favoruri.

Necula a declarat, pentru „Adevărul“, că nu a avut nimic de-a face cu Boldea și că, la Galați, a votat pentru excluderea lui din partid și chiar pentru dizolvarea Biroului astfel încât Mihail Boldea să fie înlăturat.

Citarea lui Necula este un procedeu standard, având în vedere că Boldea i-a pronunțat numele în sala de judecată.

Deputatul fugar Mihail Boldea a declarat, la completul de judecată al instanței supreme, care judecă recursul la măsura de arestare preventivă dispusă de procurori, că în cazul unuia dintre imobilele pentru care este cercetat a apelat la senatorul Marius Necula, cerându-i să îi obțină o adeverință de la Arhivele statului, care îi era necesară la tranzacționare.

Mihail Boldea este cercetat în stare de arest pentru înșelăciune, fals, uz de fals și constituirea unui grup infracțional organizat.

Citiți aici declarațiile lui Marius Necula în exclusivitate pentru „Adevărul“:  Mentorii politici ai lui Mihai Boldea: parlamentarii Mircea Toader și Marius Necula

Vom reveni cu amănunte

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite