Senatorul Dan Şova: „Nu sunt tentat de şefia PSD Bucureşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici Dan Şova, nici Miron Mitrea nu se arată interesaţi, cel puţin declarativ, să preia conducerea filialei Bucureşti, cea mai mare organizaţie a partidului, după debarcarea lui Marian Vanghelie. În presă au apărut în ultimele zile speculaţii potrivit cărora cei doi senatori ar fi luaţi în calcule pentru a-l înlocui pe primarul „care este".

„Nu am luat în calcul să devin şef la PSD Bucureşti. Nu mi-a propus nimeni aşa ceva, nu m-am gândit la aşa ceva. Am fost luat prin surprindere de ceea ce au dat ziarele. Nu ştiu de unde a apărut un asemenea zvon", a declarat senatorul Dan Şova pentru „Adevărul".

Nici Miron Mitrea nu s-a dovedit dornic să se aşeze în fotoliul lui Vanghelie, deşi cei doi au intrat în conflict în urmă cu câţiva ani. "Nu m-am gândit, dar mai degrabă nu. Dan Şova e mai tânăr, poate e mai interesat", a declarat Mitrea la Realitatea TV, solicitat să comenteze informaţiile din presă.

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma, după schimbarea din funcţie a lui Vanghelie, că organizaţia va rămâne cu conducerea colectivă nou instalată până după alegeri, când se va decide prin vot cine va deveni şeful social-democraţilor de la Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite