Senatorii se vor relaxa în subteranele parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorii se vor putea bucura, în curând, de un nou bufet de lux, aflat acum în curs de amenajare la nouă metri adâncime, în subsolurile Palatului Parlamentului. La doi paşi de bar, piscina

Senatorii se vor putea bucura, în curând, de un nou bufet de lux, aflat acum în curs de amenajare la nouă metri adâncime, în subsolurile Palatului Parlamentului.
La doi paşi de bar, piscina cochetă lăsată neterminată după ce a fost descoperită de presă aşteaptă şi ea banii pentru lucrările de finisare şi dare în folosinţă. Noul secretar general al Camerei, Georgeta Ionescu, a făcut cunoscut, ieri, într-o excursie în subteranele Palatului Parlamentului, că bufetul arondat Senatului va fi inaugurat înainte de sfârşitul anului, dar că bazinul nu a primit încă de la legiuitori sumele necesare punerii în funcţiune. Ionescu a precizat că spaţiile amintite au fost trecute din administrarea Serviciului de Pază şi Protecţie în responsabilitatea Senatului, care ar putea decide, pe viitor, să reia lucrările la aşa-numitul "centru de recuperare fizică şi bazin", care cuprinde o saună, cabinete medicale, vestiare şi mai multe grupuri sanitare. "În bugetul pe 2006 nu au fost prevăzute fonduri pentru finalizarea acestor spaţii, dar, în funcţie de disponibilităţi, se vor putea aloca bani în anii următori", a arătat secretarul general al Camerei, adăugând că sumele necesare s-ar putea ridica la 14 miliarde de lei vechi. Turul mediatic prin Palatul Parlamentului a cuprins şi terasele crăpate, care au inundat, anul trecut, sala de şedinţe a Senatului, dar şi scările monumentale de la intrarea în acest for legislativ care, potrivit Georgetei Ionescu, sunt pe punctul de a se prăbuşi. Ziariştii nu au avut însă privilegiul să intre în adăpostul antiatomic construit la comanda familiei Ceauşescu întrucât acest sector este interzis chiar şi secretarului general al Camerei. Direcţia Generală pentru Dezvoltare a Camerei Deputaţilor a propus, pentru anul în curs, realizarea unor investiţii în valoare de aproximativ 250 miliarde de lei vechi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite