Sebastian Lăzăroiu despre Sever Voinescu: „E o caricatură!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu conduce un trust de televiziune din cartierul bucureştean Berceni FOTO: Marian Iliescu
Sebastian Lăzăroiu conduce un trust de televiziune din cartierul bucureştean Berceni FOTO: Marian Iliescu

Sociologul Sebastian Lăzăroiu a acordat un interviu ziarului „Adevărul“ despre scurta perioadă în care a fost ministru al Muncii, pe care îl puteţi citi în ziarul de miercuri. Până atunci, publicăm exclusiv online răspunsul, singurul răspuns al lui Sebastian Lăzăroiu, la criticile dure formulate la adresa sa de democrat-liberalul Sever Voinescu.

Într-un interviu acordat ziare.com în februarie, Sebastian Lăzăroiu, şeful unei televiziuni din cartierul bucureştean Berceni, a afirmat că Traian Băsescu este dispus să demisioneze din funcţie dacă i se oferă la schimb revizuirea Constituţiei şi mutarea alegerilor parlamentare în 2013, odată cu scrutinul prezidenţial.

Democrat-liberalul Sever Voinescu a lansat imediat un atac dur la adresa lui Lăzăroiu, pe hydepark.ro, acuzându-l că „are ceva mai degrabă specific show-businessului decât analizei politice“.

„Aşa cum Lady Gaga şochează cu câte ceva la fiecare apariţie şi a devenit superstar în domeniul ei, analistul politic va trebui să propună cele mai năstruşnice şi colorate ipoteze ca să devină superstar în domeniul lui. În prezent, însă, dl Lăzăroiu pare un pic excentric.“, a scris Sever Voinescu.

„Puteţi s-o puneţi pe bandă!“
Lăzăroiu afirmă acum însă că scenariul plecării anticipate al şefului statului de la Cotroceni nu a fost ideea sa şi că însuşi preşedintele Traian Băsescu a lansat această ipoteză acum mai bine de un an. Iar răspunsul său, tangenţial temei interviului, rămâne singurul adresat lui Sever Voinescu.

„Înţeleg că Voinescu e de altă părere, a adus şi argumente, dar de ce mă atacă personal? Nu sunt nici măcar prieten cu Voinescu. Este o caricatură în viaţa politică. Este o caricatură în poziţie importantă. E caricatură-vector de imagine. Puteţi s-o puneţi pe bandă! E primul şi singurul răspuns pe care i-l dau. Ştiu ce spun şi cel puţin o jumătate din colegii lui parlamentari vor fi de acord cu mine. Lumea îl ştie pe Sever Voinescu. E o caricatură. Reuşită! Asta reiese din activitatea lui, din discurs, din caracter.“

Nu rataţi mâine, în „Adevărul”, povestea lui Sebastian Lăzăroiu şi a unui mandat ministerial de 106 zile!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite