Lăzăroiu, din nou lângă Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretul pentru numirea lui Sebastian Lăzăroiu în funcţia de consilier prezidenţial în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat joi, 14 iunie a.c., Decretul pentru numirea domnului Laurențiu Sebastian Lăzăroiu în funcţia de consilier prezidenţial în cadrul Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, în 28 aprilie 2011, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a lui Sebastian Lăzăroiu, raporturile de muncă ale acestuia cu Administraţia Prezidenţială încetând de la 1 mai, prin acordul părţilor. Lăzăroiu preciza, atunci, că doreşte să se dedice analizei politice şi că nu vrea ca analizele sale politice să fie asociate instituţiei prezidenţiale.

Lăzăroiu a plecat de la Cotroceni în urma unor declaraţii critice la adresa unor lideri UDMR. El declara într-un interviu că, în timp, UDMR nu va mai exista ca atare, iar curentele din UDMR vor fi absorbite în 10-15 ani de partidele politice româneşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite