Sebastian Lăzăroiu, despre prostituţie: „Populaţia adultă a României este în favoarea legalizării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier al lui Traian Băsescu şi actual ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a vorbit despre legalizarea prostituţiei, afirmând că majoritatea românilor sunt de acord cu un astfel de proiect.

Lăzăroiu a fost invitat la postul B1, acolo unde a fost întrebat dacă va iniţia un proiect pentru legalizarea prostituţiei, din poziţia de ministru al Muncii. „Există un raport al Comisiei prezidenţiale din 2008 şi printre multe lucruri care erau propuse la măsuri, era şi asta. Era un raport pe care preşedintele şi l-a asumat la vremea respectivă. Eu ştiu că asta este folosită tot timpul ca un fel de subiect tabu", a spus acesta.

Noul ministru al Muncii a adăugat că legalizarae prostituţiei nu este o prioritate pentru el, dar românii doresc ca proiectul să fie adoptat. „Acum eu vă spun că am acces la sondaje de opinie şi dacă spun că da, voi milita pentru legalizarea prostituţiei, am cam 50 şi ceva la sută adepţi. Deci, în momentul ăsta, populaţia adultă a României este în favoarea legalizării prostituţiei. Dar vă spun, nu m-am gândit, că nu e printre priorităţile pe care le avem acum", a încheiat Sebastian Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite