Sebastian Lăzăroiu: "Pe măsură ce lumea înţelege, nemulţumirea oamenilor faţă de PDL scade"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Fostul consilier prezidenţial şi ministru al Muncii a declarat că proiectul "Albă ca zăpada" nu înseamnă neapărat crearea unui nou partid, ci trecerea spre o nouă ordine politică.

"Cei care îşi exprimă o opţiune pentru USL o fac pentru că sunt nemulţumiţi pentru măsurile de austeritate luate în 2010. Este vorba de un electorat fragil, pentru că USL n-a venit până acum cu măsuri suficiente. USL şi-a schimbat discursul: nu mai vorbesc de mărire salariilor şi a pensiilor, pentru că se vede de ce au fost necesare aceste măsuri de austeritate. Pe măsură ce lumea înţelege, nemulţumirea oamenilor faţă de PDL scade", a spus Sebastian Lăzăroiu la Realitatea TV.

Fostul consilier prezidenţial a mai criticat USL-ul pentru că nu au venit cu nimic nou. "Nu mi se pare că USL vine cu alternative. Au vrut ca Legea Educaţiei şi Codul Muncii să rămână neschimbate. S-au identificat cu trecutul. Democraţia a avut de suferit în ultimii ani, însă cred că a meritat sacrificare unei mici părţi de democraţie pentru a fi luate acele măsuri de austeritate. Albă ca zăpada înseamnă trecere spre o nouă ordine, nu neapărat un partid. Oamenii nu mai au încredere în această elită politică", a mai spus Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite