Sebastian Lăzăroiu: "Nu s-a născut paiața care să mă demită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

"Nu s-a născut paiața care să mă demită", a scris, vineri, fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu, ca o replică la decizia președintelui interimar Crin Antonescu de a elibera din funcție consilierii lui Traian Băsescu.

Înainte să plece Traian Băsescu de la Cotroceni, Lăzăroiu și-a cerut eliberarea din funcție. Demisia fostului consilier prezidențial a fost semnată de Traian Băsescu în ultima sa săptămână la Cotroceni.

La 10 iulie, Lăzăroiu scria pe Facebook: "Da, e adevărat. Am cerut eliberarea din funcţie. Nu cred că pot fi consilierul lui Crin Antonescu. Sper că sunteţi de acord. Mă întorc după 29 iulie".

Decretul semnat de Traian Băsescu a fost publicat la 9 iulie în Monitorul Oficial, decizia intrând în vigoare în aceeași zi.

Termenul "paiață" a fost împrumutat de Lăzăroi de la Traian Băsescu, care, la 19 iulie, s-a referit la președintele interimar Crin Antonescu folosind sintagma "paiața de la Cotroceni".

Antonescu a semnat, vineri, decretele de eliberare din funcţii a consilierilor prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite