Sebastian Lăzăroiu: Crin Antonescu e voyeur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Sociologul Sebastian Lăzăroiu l-a acuzat, luni seară, pe Crin Antonescu, de voyeurism, după ce acesta a acceptat să comenteze, în direct, la emisiunea lui Dan Capatos, imaginile difuzate de acesta cu fostul premier Emil Boc dezbrăcat, în vestiarul unei săli de sport.

"M-am înşelat asupra lui Crin. Nu e omul serviciilor. E pur şi simplu voyeur. Votaţi-l preşedinte şi se va uita pe gaura cheii din baia voastră. După care o să vă bârfească", a scris Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:
Capatos, Crin şi Vadim în fundul gol. CTP derapat -
Editorial de Mălin Bot, redactor-şef adevarul.ro

Liderul liberal al USL, Crin Antonescu, a comentat în direct imaginile cu fostul Prim-Ministru. Antonescu a subliniat că, în opinia sa, ceea ce i s-a întâmplat lui Emil Boc este, de fapt, mâna PDL, întrucât acolo există o lipsă de încredere şi între membri, nu doar în exterior.

Sebastian Lăzăroiu consideră că a descoperit adevărul despre Crin: "Noaptea stă treaz. Când nu se uită la Capatos să comenteze filmuleţe cu Boc gol, se uită prin telescopul din sufragerie la geamurile din blocul de vis-à-vis."

"Vă mai surprinde că se trezeşte la ora 12 ziua?", încheie sociologul postarea despre apucăturile liderului USL.

Dan Capatos a difuzat, luni seară, imagini cu preşedintele PDL, Emil Boc, dezbrăcat, în vestiarul unei săli de sport. Marţi, se înregistraseră mai multe plângeri la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în legătură cu difuzarea imaginilor controversate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite