Sebastian Bodu: Cazul lui Cristian Preda este asemănător cu cel al lui Tokes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Sebastian Bodu a declarat, luni, referindu-se la decizia în privința excluderii din partid a lui Cristian Preda, că acesta „spunea anumite lucruri corecte pe blogul său, altele nu, dar era bine să fi fost o mai bună comunicare în interiorul partidului".

„Cristian Preda spunea anumite lucruri corecte pe blogul său. Altele nu. Dar era bine să fi fost o mai bună comunicare în interiorul partidului", a declarat Bodu, citat de Mediafax.

Întrebat ce prevede procedura în astfel de cazuri în privinţa europarlamentarilor, Bodu a explicat că o situaţie asemănătoare s-a înregistrat în cazul lui Laszlo Tokes, care a plecat din UDMR dar a făcut cerere pentru a rămâne în grup pe mai departe.

„Regulamentul grupului prevede că, odată intrat rămâi acolo. Iar în ceea ce priveşte Delegaţia noastră din Partidul Popular European(PPE), va trebui să punem subiectul în discuţie", a spus Bodu.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.
Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite