Se ascut săbiile: Ponta îl ironizează pe Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Prezent la lansarea candidaţilor USL pe Bucureşti, Victor Ponta nu a uitat de bătălia electorală pe care o are de dat cu Dan Diaconescu. Chiar dacă cei doi vor candida la Târgu-Jiu, Ponta nu s-a abţinut şi a lansat o înţepătură la adresa rivalului său din Gorj. 

“Cred că puteţi să-mi mulţumiţi că ce era mai rău în Bucureşti am luat la Târgu Jiu să candideze”, a spus Ponta în faţa susţinătorilor USL.

Conform ultimelor sondaje, Victor Ponta ar câştiga fără emoţii în lui Dan Diaconescu la Târgu-Jiu. Astfel,liderul PSD ar obţine 76% din voturile cetăţenilor din colegiul 6 Târgu-Jiu, potrivit unui sondaj IRES.

Un alt sondaj, realizat de CSCI, arată cifre asemănătoare: Victor Ponta ar obţine 74% din voturi. În acelaşi timp, Dan Diaconescu ar strânge doar 12-14% din opţiunile electoratului gorjean.

Acuzaţii dure, în debut de campanie 

Liderul PPDD Dan Diaconescu este cercetat pentru mită electorală după ce reprezentanții Consiliului Județean Gorj au înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu o sesizare în care susțin că patronul OTV a oferit bunuri pentru a convinge alegătorii să-l voteze.

Joi seara, înainte să înceapă campania electorală, patronul OTV a organizat la Târgu Jiu un concert. Reprezentanții USL Gorj susțin că în timpul concertului membrii și voluntarii PPDD au împărțit participanților biscuiți, sucuri și mici. De aceea, organizația USL Gorj a făcut o plângere la Serviciul de Urgență 112.

Referitor la acţiunile lui Dan Diaconescu, Ponta a spus că îi deranjează pe oamenii din Târgu-Jiu cu intervenţiile sale. "Eu nu am acces la moaşte ca sã spun aşa, sunt în patrimoniul Bisericii Ortodoxe Române şi sigur cã asta mai lipsea - sã plimbe Diaconescu moaştele cine ştie pe unde. Dincolo de asta însã, Târgu Jiu este un oraş mai micuţ, liniştit, oamenii se simt agresaţi. (...) Oamenii sunt normali, se culcã seara, merg la serviciu. Când dã un nebun grãmadã peste ei, ba cu moaşte, ba cu Rolls Royce-ul îi mai calcã pe strãduţe... e o senzaţie ciudatã. În Târgu-Jiu, Ecaterina Teodoroiu este strada principalã. Mai este complexul Brâncuşi, în rest strãzile sunt destul de mici pentru Rolls Royce-ul alb. Este periculos. Dincolo de partea de amuzament, este totuşi o jignire pentru oamenii de acolo sã te duci aşa peste ei", spunea Ponta despre acţiunile lui Dan Diaconesc, imediat după debutul campaniei.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite