Scrisoarea preşedintelui către Radu Stroe - posibilă filă de "dosar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care a fost uns pe funcţia de secretar general al guvernului, liberalul Radu Stroe a primit din partea preşedintelui Băsescu un "cadou", constând într-un document de trei pagini.

În momentul în care a fost uns pe funcţia de secretar general al guvernului, liberalul Radu Stroe a primit din partea preşedintelui Băsescu un "cadou", constând într-un document de trei pagini. Radu Stroe a refuzat să dea detalii despre ceea ce i-a înmânat preşedintele, lăsând loc mai multor interpretări.
Senatorul Radu Stroe a declarat pentru Adevărul: "Acel document face referire la o discuţie de-a mea cu preşedintele, purtată într-un anumit cadru. Nu era vorba de o discuţie privată. Nu este vorba de nimic negativ, nici la adresa preşedintelui, nici în ceea ce mă priveşte. Preşedintele este singurul care poate face public conţinutul acelui document. Nu ar fi un gest frumos din partea mea să dezvălui ceea ce mi-a înmânat domnia sa". Speculaţiile iau în calcul şi posibilitatea ca Traian Băsescu să-i fi dat lui Stroe un pasaj dintr-o convorbire telefonică purtată de acesta şi interceptată de SRI. Varianta ca paginile să fie copiate dintr-un dosar aflat în laboratoarele serviciilor secrete nu este exclusă. Ar mai putea fi o bucată din stenograma uneia dintre şedinţele CSAT, când lui Radu Stroe i s-au înmânat proiectele de legi privind siguranţa naţională.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite