Sârbu: E nedemn pentru un lider de partid cum e Blaga să se ascundă în spatele lui Popoviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, afirmă că liderii PDL pleacă din Bucureşti, din zonele în care nu au nicio şansă şi se ascund să candideze prin Banat, spunând că "e nedemn pentru un lider naţional de partid cum este Vasile Blaga să vină să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu".

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, la Timişoara, că lideri ai PDL aleg să candideze pentru mandate de deputaţi şi senatori în judeţe din vestul ţării unde au mai multe şanse,informează Mediafax.

"Dacă am fi corecţi, am spune că se ascund (n.r. - liderii PDL), că pleacă din Bucureşti, din zonele în care nu au nicio şansă şi se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai speră, pe la Popoviciu (n.r. - Alin Popoviciu este deputat în Colegiul 5 din judeţul Timiş), pe la Arad, la Gheorghe Falcă. Marii lideri naţionali ai acestui partid au venit în vestul ţării, toţi, deodată, aşa ca pe vremea lui Ceauşescu, să fie mai aproape de graniţă că doar-doar poate să sară peste. Acum, paradoxal, trăim vremuri similare, dar din alt punct de vedere. Toţi vin prin vestul ţării unde mai au câte o insulă, mare - mică. Sigur, la Arad e puţin mai mare decât cea de la Timiş, dar eu cred că e nedemn pentru un lider naţional de partid cum e Vasile Blaga să vină să se ascundă în spatele lui Alin Popoviciu", a declarat Sârbu.

Întrebat de ce nu va candida în acelaşi colegiu cu Vasile Blaga, Ilie Sârbu a răspuns că nu e sarcina lui să se "bată" cu Blaga.

"Nu e sarcina mea să mă bat cu Blaga, dacă aş fi lider de partid naţional, m-aş bate cu Blaga acolo. Nu e normal să venim noi să-i hăituim prin ţară, să candidăm unde candidează ei", a afirmat Ilie Sârbu.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost invitat de organizaţia judeţeană a partidului să candideze la Senat într-un colegiu din Timiş, reprezentanţi ai formaţiunii susţinând că ar fi vorba de Colegiul 3, care se suprapune cu Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi care în acest mandat este reprezentat de Alin Popoviciu.

Ilie Sârbu, pe de altă parte, va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul pe care îl reprezintă şi acum în Parlament, Colegiul 4.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite