Săftoiu – validată, Călinescu aşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PNL a validat ieri candidatura fostei consiliere prezidenţiale Adriana Săftoiu şi pe cea a ex-conservatorului Florin Anghel pentru Camera Deputaţilor în două colegii din Prahova.

Conducerea PNL a validat ieri candidatura fostei consiliere prezidenţiale Adriana Săftoiu şi pe cea a ex-conservatorului Florin Anghel pentru Camera Deputaţilor în două colegii din Prahova. Liderii liberali aşteaptă şi răspunsul actorului Florin Călinescu, invitat de organizaţia de Argeş să participe la alegeri într-un colegiu pentru Senat.

Călinescu, care a primit oferta de a candida din partea preşedintelui filialei argeşene, Adrian Miuţescu, a discutat timp de aproape o jumătate de oră cu membrii Biroului Politic Central al PNL, pe care i-a asigurat că în câteva zile le va da răspunsul cu privire la candidatura sa.

Miuţescu a precizat că i-a oferit actorului un colegiu care include şi localitatea natală a părinţilor acestuia, comuna Băbana, şi oraşul Piteşti.

"Sunt şanse foarte mari ca domnul Călinescu să accepte. Dânsul a spus că vrea să se implice activ în viaţa de partid şi nu să stea doar aşa, ca senator", a declarat liderul filialei liberale din Argeş. Miuţescu a precizat că nu a discutat cu actorul despre finanţarea campaniei electorale. "Mai discutăm! E un pas important", a spus Florin Călinescu după ce a ieşit din sediul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite