SONDAJELE, realitate sau amagire? Vezi cat ne-au inselat sondajele: Pe cine dadeau sondajele castigator la primarii si cine le-a castigat de fapt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: econtext
FOTO: econtext

Lupta de la alegerile locale a fost mai incinsa ca niciodata. Cel putin asa pare acum, la finalul ei, cand tragem linie si evaluam rezultatele.

Multi primari, presedinti de consilii judetene, dar si consilieri simpli au fost votati cu o proportie confortabila si linistitoare, dar au existat si orase, localitati unde au fost rasturnari spectaculoase si incredibile de scor.

Cateva rasturnari au avut loc chiar in orasele mari. Iar daca vom compara sondajele dinaintea alegerile cu rezultatele efective, vom observa cateva rasturnari dramatice de scor.

De aici pot fi trase cateva concluzii interesante. Intrebarea cheie este: au existat rasturnari de scor sau au fost unele sondaje inselatoare?

Intentii de vot si sondaje

Econtext va arata cum au evoluat intentiile de vot in ultima luna de campanie. Mai precis, cine era cotat cu sanse de castig inaintea alegerilor si cine a castigat efectiv.

Cine era cotat cu sanse de castig cu circa o luna inaintea alegerilor! Cine ar castiga, potrivit sondajelor, si cine a castigat efectiv. Ne vom referi doar la primariile oraselor resedinta de judet.

In urma cu circa o luna, Econtext a adunat toate sondajele pentru orasele resedinta de judet si vi le-a prezentat intr-o analiza voluminoasa. Dupa cum am precizat si atunci, aceste sondaje nu au fost realizate de Econtext, ci doar adunate de publicatia noastra.

Citește aici cât ne-au înșelat sondajele

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite