Rus, Dâncu şi Puşcaş, lăsaţi din braţe de PSD-iştii clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii Grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, au demisionat din funcţiile deţinute în partid fără să dea detalii. În schimb, lideri din organizaţia judeţeană

Liderii Grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, au demisionat din funcţiile deţinute în partid fără să dea detalii. În schimb, lideri din organizaţia judeţeană răsuflă parcă uşuraţi că pot îngropa securea războiului cu cei de la centru.

Secretarul Biroului Permanent Judeţean al PSD Cluj, Liviu Medrea, consideră că dizolvarea conducerii de la Cluj este normală având în vedere rezultatele obţinute. Medrea consideră că demisiile sunt pripite, întrucât ei nu au contribuit la pierderea alegerilor.

Despre Cristian Diaconescu, pus de cei de la centru să facă ordine la Cluj, Medrea are doar cuvinte de laudă. "Eu cred că se va colabora foarte bine cu Diaconescu, un fruntaş al partidului, om raţional care a dovedit prin apariţiile sale publice că este un PSD-ist adevărat şi că va face bine pentru PSD", a spus Liviu Medrea.

"Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Sunt destule personalităţi care ar putea să-şi asume responsabilitatea preluării conducerii PSD Cluj", a mai spus Medrea.

"Reorganizaţi tovarăşi"

Alt membru al BPJ Cluj, Dan Canta, consideră că demisia lui Rus "este o mare pierdere", dar admite că o bună colaborare cu Bucureştiul este necesară. "Trebuie să fie o colaborare bună cu Bucureştiul pentru că, până la urmă, lucrurile trebuie să intre pe un făgaş normal. Nu are niciun sens să continui acest conflict şi să intri într-o vrie din care să nu mai ieşi.

Trebuie să ne regrupăm în termen foarte scurt pentru că, altfel, la alegerile din toamnă vom ajunge să avem numai 2%", a spus Canta. În ceea ce priveşte colaborarea cu Diaconescu, Canta a spus: "Dacă Bucureştiul a luat decizia să se reorganizeze filiala, reorganizaţi tovarăşi, nu este nicio problemă".

Semnale la fel de liniştitoare pentru conducerea PSD de la centru a transmis şi preşedintele executiv al PSD Cluj, Valentin Cuibus. "Nu este nimic nou, domnul Diaconescu este de vreo doi ani coordonatorul PSD Cluj".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite