Rodica Stanoiu acuza ca un lider PSD a daramat partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Un mare papusar din PSD, un lider important al acestui partid, este cancerul politicii romanesti si a contribuit la caderea PSD de la putere. Este unul care cade mereu in picioare si care apare pe

"Un mare papusar din PSD, un lider important al acestui partid, este cancerul politicii romanesti si a contribuit la caderea PSD de la putere. Este unul care cade mereu in picioare si care apare pe tabla mea de sah in cele mai grave momente ale mele. Un important lider al PSD se afla in apropierea unor persoane dragi actualului ministru al justitiei si se adreseaza acestuia cu "draga Monica". La o intalnire importanta a presedintelui Basescu se vede in imagini cum se gudura pe langa acesta", a declarat Rodica Stanoiu in emisiunea Zigzag a postului Antena 3.
Dar, Senatorul PSD Rodica Stanoiu evita sa dea vreun nume. ,O sa spun eu atunci cand trebuie sa spun", a afirmat Rodica Stanoiu, refuzand sa mai faca vreun comentariu. Pe de alta parte, prese-din-tele PSD, Mircea Geoana, desi s-a declarat surprins de afirmatiile Rodicai Stanoiu, nu a abordat subiectul in cadrul grupului de la Senat. "Doamna Stanoiu va trebui sa aduca dovezi. Daca are ceva de spus, atunci va trebui sa spuna", a declarat Mircea Geoana, care nu a intrebat-o nimic pe Rodica Stanoiu in sedinta de grup a senatorilor PSD. Ion Iliescu, liderul grupului PSD, s-a rezumat sa spuna doar ca Rodica Stanoiu are consideratiile ei. Intrebata daca cumva persoana vizata ar putea fi deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorul PSD Rodica Stanoiu s-a limitat doar sa zambeasca cu mai mult sau mai putin subinteles.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite